Rabu, 5 Ogos 2015

KISAH SHOPPING RAYA

Assalamualaikum.,
 
Cerita puasa pulak hahaha. Kita habiskan semua kisah Ramadhan Syawal ok. Banyak entry nak up lepas setle kisah Syawal semua. Aktiviti dengan si bongsu sebelum raya.. sakan shopping raya adik aku ni oiii sampai nak pengsan lah hakak nya. Nasib ada adik ipar dan En Fendi melayan kerenahnya.
 
Time berbuka ikut tekak depa so aku kenalah redha berbuka makan Cal's Junior betul ke aku eja ni??? Nasib sedap hoiii burger ni. Tapi alahaiii nak ngap seketul burger ni bagi aku lebih Rm10 tu mahallllllll tapi iyelah makanan kan teringin kan tutup mata ajelah kannnnnnn.
 
 
Oklah korang layan gambar candid dari aku yer hehehehe.




















Masih puasa.... letihhh byee....
 
 


Selasa, 4 Ogos 2015

JATUH HATI DENGAN THE DIOR TECHNOLOGIC SUNGLASSES

Assalamualaikum,

Aku dah mula jatuh hati dengan " The Dior Technologic Sunglasses "  adoiii yai.. Spek Gucci pun masih terletak dalam almari, time mood nak pakai baru lah tenggek atas hidung ni hah hehehe. Selalu capai yang ada dalam hanbag ajelah Rayban senang. ^_____^





Ada sesiapa nak join aku beli tak?? hehehe.. Ingat nak pakai masa holiday nanti gituuuu.. Over tau ko ni CNP !!!

.


Isnin, 3 Ogos 2015

DIY UNTUK MINUM AIR BANYAK

Assalamualaikum,

Cerita raya dah habis !!!!!! kwang kwang kwang.. Oklah minggu lepas dengan minggu ni sebok nak pulun puasa. Biar habis dalam bulan Syawal ni senang kan.

Oklah minggu depan dah start berbento untuk En Fendi dan diri sendiri dan pergi gim semula. Korang boleh cuba minum air dalam 3 liter sehari dengan DIY macam gambar kat bawah ni. Bila kita minum air banyak bukan sahaja badan sihat tapi muka pun jadi moist aje tau.



 
Gambar petang raya.. malas dah nak makeup lepas solat asar. Just pakai pelembab ajelah.

 
Gambar saje-saje gatal ambik lepas raya. hehehe. Wajah pun tak pulih sepenuhnya lagi masih ada parut dan pori2 baru nak mengecut. Tunggulah beberapa bulan lagi kita pakai produk homemade orang tua-tua dulu baru leh buat review ok..

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy