Isnin, 15 Februari 2016

KE KOREA KITA ( DAY 10 ) BYE KOREA HAI MALAYSIA

Assalamualaikum,

Jam 5 pagi dah bangun, siap-siap semua terus check out bilik dan tunggu di lobi Guesthouse sebab disini pihak guesthouse akan hantar ke airport secara percuma.


6am, owner hotel dah siap-siap hantar kitaorang ke airport.


Beratur yang agak panjang untuk check in. Sini lebihan 1kg Rm80.00 yer.. Nasib baik semalam sebelum ke guesthouse, kitaorang cari dulu tempat check in. claim tax semua so tak adalah kelam kabut sangat.


Clain VAT @ TAX di airport. Korang wajib check in dulu baru boleh proses tax ni.


Good Bye Korea.. InsyaAllah 2016 kita jumpa lagi hehehe..




Flight balik penuh ok !!! Kenangan terindah di bumi Korea... Rindu Korea.. Sebelum take off, pilot bacakan doa..




Selepas 6 jam akhirnya sampai di bumi Malaysia Alhamdulillah... Barulah terasa penat mengembara hahahaha. Sekarang waktu kerja..kerja..kerja.. kumpul duit untuk next trip insyaAllah...


Untuk diri sendiri dan kiriman kawan-kawan...


Bagi aku Korea sebuah Negara yang sangat best sebab untuk minta tolong sangat-sangat senang mereka tolong kita. Belajar selok belok baca map untuk perjalanan di korea dan naik train. InsyaAllah korang boleh hidup di sana hehehe.

Siapa nak follow aku ke Korea next trip?? budget backpackers ok hehehe..

Tamatlah entry Korea Trip...



Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy