Rabu, 25 Mei 2016

I'M BACK !!

Assalamualaikum,

Last kita bersua pada 15 Februari 2016, lepas tu terus diam seribu bahasa. Tidak merajuk atau melarikan diri tapi mungkin kesibukan menjadi jawapan yang tepat cewahhhh.

Now CNP semakin hitammmmmmmm... so sad !! Tapi nanti I akan letak sekali perbezaan color kulit wajah supaya korang pun terkejut sama hahahaha.. Next entry CNP akan bagitahu sebab apa jadi hitam sangat ni naaa.

I miss you all so much.. Thanks you yang mana email tanya bila nak update blog, awhhh terharu kot.. I kan blogger suam-suam kuku je... hehehe..



Ya Allah kerdilnya aku dengan KekuasaanMu..


InsyaAllah esok kita dating lagi yer... Jangan lupa tau...


Love Vivy Cik Nurul Pinky




Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy