Khamis, 26 Mei 2016

#SAWADIKAPTRIP2016

Assalamualaikum,


Alhamdulillah.. sekali lagi Allah bagi rezeki untuk aku dan En Fendi bercuti. Cuma kali ini aku tak bawa family hehehe. Kang ada yang mengucap panjang sepanjang Patong Beach kahkahkah... 

Kami tak hanya menghabiskan masa bercuti semata-mata tapi ada juga perkara lain yang kami jalankan masa trip ni. Cari tempat cantik sikit terus shoot stok baru hehehe. 

So korang ambik bau dulu yer. InsyaAllah aku akan update pasal Phuket ni selama 4 hari berturut,  ini kes nak cepat habis gitu kuikui..

Boleh je nak usha gambar dulu di instagram just taip #sawadikaptrip2016






Love Vivy Cik Nurul Pinky 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy