Isnin, 13 Jun 2016

INSTANT SHAWL LADY D

Assalamualaikum,

Alhamdullilah hari ni genaplah seminggu semua umat Islam di dunia berpuasa. Kejap aje masa berlalu kan. Oh maaflah yang tertunggu-tunggu entry Phuket. Memang akan hold agak lama sebab terpaksa update dalam 1 entry aje kot memandangkan tak banyak gambar. Percutian kali ini banyak buat video aje. 

Baju raya dah beli ke? CNP belum datang lagi mood shopping raya tunggulah masuk minggu kedua baru kot menggelupur pergi cari barang hahaha. 

Sekarang tengah pulun siapkan video Phuket trip tu huwawww rasa nak nangis aje almaklumlah baru belajar kan hehehehe.

Oh siapa nak shopping Shawl Raya bolehlah whatsapp CNP terus ok... Kali ni CNP jual instant Shawl Lady D. InsyaAllah harga mampu milik untuk semua orang..
Kalau nak request color pun boleh, insyaAllah CNP akan cari kan demi customer nak melaram di pagai raya Aidilfitri.







Whatsapp Cik Nurul Pinky : 010-5211291 




Love Vivy Cik Nurul pinky......


1 Orang Sayangkan Cik Nurul

cantik..")

Isnin, 13 Jun, 2016

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy