Isnin, 22 Ogos 2016

PHUKET TRIP (PART 4)

Assalamualaikum,

Hari-hari terakhir di Phuket.. Pagi tu sempat kami ke Patong Beach untuk naik Payung terjun tu tapi serius aku cakap dekat pantai ni tak secantik pantai yang Dilla naik payung terjun. (tengok entry sebelum ni)



Mula nak naik macam-macam perasaan ada.. lepas dah turun balik MasyaAllah besarnya KUASAMU YA ALLAH.










Ronda-ronda untuk kali terakhir di sekitar Patong Beach hehehe. Tak tahulah bila nak sampai sini lagi  :)


Beli Teh Air dan Green Tea Original Thailand mari hehehe. Rm2.00 je pungggg.


Beli aiskrim yang goreng atas plate sejuk beku tu... Rm10.00 sebekas tapi sedappppppp.


Shopping buat terakhir kali..


Bye bye Scooter.. Inilah Scooter yang kami guna selama 4 hari 3 malam. 
Rm20 selama 24 jam.


Selepas check in, terus claim VAT @ GST pelancong so dapatlah sikit duit kita balik hehehe.




Yang lain semua duk sakan usha macam-macam dalam Duty Free, aku je sakan selfie hahaha.. padahal sebelah aku tu ada je orang tapi ada aku kisah hahahaha. Lepas diaorang dah datang kat tempat aku ni, barulah aku pulak sakan pergi shopping dekat Duty Free.


Bye bye Phuket Thailand.... Hai hai Malaysia...


Inilah rutin setiap kali dalam penerbangan.. layan Kdrama lah jawabnya bila ada gegaran sikit-sikit mulalah panik hahahaha.


Full !!!! sesorang wajah gelap giler hahahaha.



Alhamdulillah.. terima kasih Allah beri kesempatan aku melihat Negara orang lai=gi walaupun hanya seberang tapi hati tetap bersyukur... Tamatlah percutian ke Phuket Thailand selama 4 Hari 3 Malam. Video dalam proses lagi hahaha sebab tu kali ni tak banyak gambar sebab sibuk buat video. 
Nantikan entry percutian seterusnya ya... Haiiii tak sabar niiiii. Sejuk bukan sampai isi lagi kali ni tapi sampai dalam tulang gituuuu.


Love Vivy  Nurul



1 Orang Sayangkan Cik Nurul

HI dear.. nk tanya mcm mana claim vat tu.. apa dokumen dia nak.. selama ni xpernah pon claim balik.. xtau pon

Selasa, 27 September, 2016

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy