Isnin, 19 September 2016

HADIAH DARI PHUKET ;(

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua Umat Islam di Dunia ini. Mesti korang terkejut kan tetiba mek sendu ni muncul hahahaha. bosannnnn so update blog..

Ingat tak kisah percutian aku ke Phuket?? Huwawww nak nangis aje tau bila balik ke Malaysia. Aku dapat hadiah paling best dari PHUKET iaitu BURN !!!!




Sebelum ke Phuket seluruh wajah gebu... Ni gambar tanpa edit yer harap maklum...



Balik Phuket rasa nak nangis ajeeee huwawwwww. Balik dari Island muka merah tu standard tapi yang lagi sedih bila naik jeragat, jerawat dan kulit tak sekata....


Now dalam proses nak dapat wajah yang gebu seperti dulu.. Tunggu yer nanti i syer produk apa yang i gunakan tau..

Sendu tau tapi tetap syukur Allah bagi kesempatan untuk aku lihat Dunia Phuket...


Nangis dalam selimutlah huwawww...




1 Orang Sayangkan Cik Nurul

eh dh lm x komen kt cni

Isnin, 19 September, 2016

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy