Selasa, 25 Oktober 2016

KYLIE EYESHADOW BUATKAN MATA ANDA CANTIK GILOSSSS

Assalamualaikum,

Baru perasan rupanya banyak komen yang belum i approvekan. so semalam gigih i baca dan approvekan but i belum jawab lagi segala persoalan yang korang tanya tu.. hurmmmmm kalau hal yang penting terus email or whatsapp i je, kan senang and dan-dan tu jugak you all dapat jawapan hahahahaha.. 

InsyaAllah malam ni i cuba jawab segala pertanyaan you all ok.. stay tune !!! 

Ada sesiapa nak order Kylie Eyeshadow cepat-cepat whatsapp CNP ok coz stok tak banyak tapi permintaan melampau hehehehe...



Now mood makeup dah datang balik yeayyyyyy.. Happy ok kalau tidak hurmmmmm ke laut. Maybe sebab #wanda #surihatimrpilot cantik kot hahahahaha..

Tak salah cantik kan janji jangan melampau kuikuikui... 



LOVE VIVY CIKNURULPINKY

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy