Rabu, 5 Oktober 2016

RINDU SAMA KAMUUUUUUU KOREAAAA....

Assalamualaikum,

Rindu Korea secara tetiba hehehe... Bukan rindu sikit tapi rindu banyak. Sekali jejak kaki kat Korea mesti rasa nak pergi lagi hehehe... Huwawwww nak g Korea lagi !!!!

Esok aku akan jawab pertanyaan korang selama ini yang duk email,whatsapp, twitter dan instagram kat aku.. Korang nak tahu soalan apa hehehe jangan lupa tunggu update esok ok...

Baju aku pakai masa kat nami island ni harganya rm120.00 beli dekat Namdaemun Market. Kebetulan ada color pink dan ramai pulak artis korea pakaikan itu yang beli hahahahaha.



Byeee...


1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Namiiiii~ Dulu2 ingat Nami Island ni indah khabar dari rupa, sekali pergi memang betul2 cantik. Hehe. Rindu jugak korea!

ieyra h. | blog

Ahad, 16 Oktober, 2016

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy