Isnin, 24 Oktober 2016

SERUM OHH SERUM

Assalamualaikum,

Fuhhh penat gilosss, i baru balik dari family day office semalam di GAMBANG WATERPARK !!! 

Alhamdulillah wajah tak burn sangat seperti pergi Phuket bulan Mei baru ni sebab apa ????? sebab i sentiasa pakai SERUM #MALAYASTATION !!!

Korang patut cuba ok... Apa yang CNP jual, semuanya CNP cuba dulu so insyaAllah bagus jugak untuk korang..





Gambar pagi Khamis, dalam perjalanan nak ke office.. sekarang kan demam #surimrpilot so i pun terikut nak pakai tudung ala-ala WANDA ok heehehehe. tengah mencari masa untuk ke butik Naelofa almaklumlah i pun nak nampak macam WANDA hehehehe.


Rutin harian setiap hari CNP hehehehe... nanti i buat tutorial video pulak yer hehehe... Siapa nak cuba boleh terus whatsapp CNP tau. 012-2281492



LOVE VIVY CIKNURULPINKY


Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy