Khamis, 26 Mei 2016

#SAWADIKAPTRIP2016

Assalamualaikum,


Alhamdulillah.. sekali lagi Allah bagi rezeki untuk aku dan En Fendi bercuti. Cuma kali ini aku tak bawa family hehehe. Kang ada yang mengucap panjang sepanjang Patong Beach kahkahkah... 

Kami tak hanya menghabiskan masa bercuti semata-mata tapi ada juga perkara lain yang kami jalankan masa trip ni. Cari tempat cantik sikit terus shoot stok baru hehehe. 

So korang ambik bau dulu yer. InsyaAllah aku akan update pasal Phuket ni selama 4 hari berturut,  ini kes nak cepat habis gitu kuikui..

Boleh je nak usha gambar dulu di instagram just taip #sawadikaptrip2016






Love Vivy Cik Nurul Pinky 

Rabu, 25 Mei 2016

I'M BACK !!

Assalamualaikum,

Last kita bersua pada 15 Februari 2016, lepas tu terus diam seribu bahasa. Tidak merajuk atau melarikan diri tapi mungkin kesibukan menjadi jawapan yang tepat cewahhhh.

Now CNP semakin hitammmmmmmm... so sad !! Tapi nanti I akan letak sekali perbezaan color kulit wajah supaya korang pun terkejut sama hahahaha.. Next entry CNP akan bagitahu sebab apa jadi hitam sangat ni naaa.

I miss you all so much.. Thanks you yang mana email tanya bila nak update blog, awhhh terharu kot.. I kan blogger suam-suam kuku je... hehehe..



Ya Allah kerdilnya aku dengan KekuasaanMu..


InsyaAllah esok kita dating lagi yer... Jangan lupa tau...


Love Vivy Cik Nurul Pinky




 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy