Rabu, 21 September 2016

KURANG AJAR BLOGSHOP NI JUAL BARANG MAKEUP MURAH SANGAT

Assalamualaikum,

Memandangkan ramai whatsapp i tanya tak jual barang makeup dah ke so hari ni kita up produk-produk baru masuk hehehe. Siapa yang serius nak order boleh terus whatsapp kita yer. Harga yang di pamerkan adalah pembelian secara runcit. Untuk harga borong whatsapp CNP tau..



Dekat luar ada je orang lain jual makeup tray ni dengan harga RM50.00 tapi itu material jenis kotak, yang CNP jual ni material jenis plastik keras. Hanya RM90.00 SAHAJA..


Banyak barang makeup korang boleh letak termasuk botok yang gedabak punya besar hehehe.




Lipstik jenis MATTE NYX RM15.00 untuk pembelian BORONG whatsapp CNP ok..
Set Kening TANPA CUKUR Rm40.00 sahaja..


Lipstik MATTE ANASTASIA RM12.00 sahaja..


NYX Shadding Stick Rm20.00 sahaja..

 Instant Shape Rm25.00 sahaja..


 Untuk order boleh whatsapp CNP terus yer.. 012-2281492




Selasa, 20 September 2016

MAKEUP MURAH HANYA DI @MALAYASTATION

Assalamualaikum,

Oh sebelum aku terlupa, sesiapa nak beli barang makeup, skincare dengan harga yang murah boleh follow INSTAGRAM : 

@malayastation
@malayastation
@malayastation


InsyaAllah harga yang aku tawarkan lebih murah di Instagram tersebut so cepat-cepatlah follow ok. Start esok banyak gambar dan produk terbaru yang aku akan update. Siapa nak cuba MalayaSkincare pun boleh, nanti next post aku syer perubahan wajah aku selepas pakai MalayaSkincare yer.

Meh follow @malayastation !!!


Isnin, 19 September 2016

HADIAH DARI PHUKET ;(

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua Umat Islam di Dunia ini. Mesti korang terkejut kan tetiba mek sendu ni muncul hahahaha. bosannnnn so update blog..

Ingat tak kisah percutian aku ke Phuket?? Huwawww nak nangis aje tau bila balik ke Malaysia. Aku dapat hadiah paling best dari PHUKET iaitu BURN !!!!




Sebelum ke Phuket seluruh wajah gebu... Ni gambar tanpa edit yer harap maklum...



Balik Phuket rasa nak nangis ajeeee huwawwwww. Balik dari Island muka merah tu standard tapi yang lagi sedih bila naik jeragat, jerawat dan kulit tak sekata....


Now dalam proses nak dapat wajah yang gebu seperti dulu.. Tunggu yer nanti i syer produk apa yang i gunakan tau..

Sendu tau tapi tetap syukur Allah bagi kesempatan untuk aku lihat Dunia Phuket...


Nangis dalam selimutlah huwawww...




 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy