Selasa, 25 Oktober 2016

KYLIE EYESHADOW BUATKAN MATA ANDA CANTIK GILOSSSS

Assalamualaikum,

Baru perasan rupanya banyak komen yang belum i approvekan. so semalam gigih i baca dan approvekan but i belum jawab lagi segala persoalan yang korang tanya tu.. hurmmmmm kalau hal yang penting terus email or whatsapp i je, kan senang and dan-dan tu jugak you all dapat jawapan hahahahaha.. 

InsyaAllah malam ni i cuba jawab segala pertanyaan you all ok.. stay tune !!! 

Ada sesiapa nak order Kylie Eyeshadow cepat-cepat whatsapp CNP ok coz stok tak banyak tapi permintaan melampau hehehehe...



Now mood makeup dah datang balik yeayyyyyy.. Happy ok kalau tidak hurmmmmm ke laut. Maybe sebab #wanda #surihatimrpilot cantik kot hahahahaha..

Tak salah cantik kan janji jangan melampau kuikuikui... 



LOVE VIVY CIKNURULPINKY

Isnin, 24 Oktober 2016

SERUM OHH SERUM

Assalamualaikum,

Fuhhh penat gilosss, i baru balik dari family day office semalam di GAMBANG WATERPARK !!! 

Alhamdulillah wajah tak burn sangat seperti pergi Phuket bulan Mei baru ni sebab apa ????? sebab i sentiasa pakai SERUM #MALAYASTATION !!!

Korang patut cuba ok... Apa yang CNP jual, semuanya CNP cuba dulu so insyaAllah bagus jugak untuk korang..





Gambar pagi Khamis, dalam perjalanan nak ke office.. sekarang kan demam #surimrpilot so i pun terikut nak pakai tudung ala-ala WANDA ok heehehehe. tengah mencari masa untuk ke butik Naelofa almaklumlah i pun nak nampak macam WANDA hehehehe.


Rutin harian setiap hari CNP hehehehe... nanti i buat tutorial video pulak yer hehehe... Siapa nak cuba boleh terus whatsapp CNP tau. 012-2281492



LOVE VIVY CIKNURULPINKY


Rabu, 5 Oktober 2016

RINDU SAMA KAMUUUUUUU KOREAAAA....

Assalamualaikum,

Rindu Korea secara tetiba hehehe... Bukan rindu sikit tapi rindu banyak. Sekali jejak kaki kat Korea mesti rasa nak pergi lagi hehehe... Huwawwww nak g Korea lagi !!!!

Esok aku akan jawab pertanyaan korang selama ini yang duk email,whatsapp, twitter dan instagram kat aku.. Korang nak tahu soalan apa hehehe jangan lupa tunggu update esok ok...

Baju aku pakai masa kat nami island ni harganya rm120.00 beli dekat Namdaemun Market. Kebetulan ada color pink dan ramai pulak artis korea pakaikan itu yang beli hahahahaha.



Byeee...


 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy