Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 6 Mei 2015

PROMOSI FLORAL MASK RM30.00

Assalamualaikum,

Floral Mask Harga PROMOSI !!!!!! Alhamdulillah setelah saya sendiri mencuba pada tahun 2014, akhirnya jatuh hati youuu, mahunya tak dah lah Wangi pulak tu, nak tarik mask tu tak sakit tapi yang melekat kat mask tu masyaAllah hahahaha.

Info lengkap boleh rujuk SINI




 
Seminggu 3x saya akan belai wajah saya dengan Floral Mask ni, sebab setiap hari saya ke Office makeupkan so wajiblah nak buang sisa-sisa kotoran dalam pori di wajah.
 
 
HARGA NORMAL : RM39.90 ( TIDAK TERMASUK POS )
 
 
HARGA PROMOSI :
 
1PC = RM33.00
 
2PC = RM60.00
 
( TERMASUK POS )
 
Order Whatsapp : 012-2281492
 
 
 

Selasa, 5 Mei 2015

SHAWL SATIN " HATI PEREMPUAN "

Assalamualaikum,

Siapa tengok Drama Hati Perempuan ? Walaupun aku tahu ramai yang tak suka jalan ceritanya tapi aku tetap suka sebab pelakonnya hensem dan cantikkkkk hahahaha. Korang ni macam tak kenal aku kan, kes tengok drama Korea pun sebab dia orang hensem dan cantik jugak  so tiada beza dengan drama mana-mana pungggg hahaha.

Oklah, siapa nak order Shawl satin macam dalam drama HATI PEREMPUAN ni boleh whatsapp CNP. InsyaAllah high kualiti satin bukan satin yang biasa-biasa tu tau. Ini lembut ala-ala silk dan senang dibentuk.




Untuk Order Whatsapp 012-2281492
 
 

Selasa, 28 April 2015

TUTORIAL SOROK KENING

Assalamualaikum,

Siapa yang minta tutorial sorok kening sebelum ini ?? Cepat angkat tangan !!! Hehehehe , Oklah diatas permintaan ramai so CNP sediakan untuk anda semua. Siapa yang nak beli pun CNP sediakan PAKEJ UNTUK TUTORIAL INI.

Set Pakej Sorok Kening
 
RM35.00


 
 
Untuk Order boleh Whatsapps
 
012-2281492
 
 
 

Rabu, 15 April 2015

BIBIK NAIK PUTRA

Assalamualaikum,

Hujung bulan Mac saje je bawa bibik aku jalan-jalan ke Sogo dan Klcc. Bibik teringin nak naik train Putra so aku layan kan aje. Seronok tengok dia happy tapi dia pening sikit katanya naik train hahahaha.

Hampir 10 tahun dia tinggal dengan kami. Memang terbaiklah bibik aku ni sebab satu kepala dengan kitaorang adik beradik. Sebelum dia nak balik Indonesia hari tu, kitaorang adik-beradik pulun ajar whatsapp group hahaha. Now walaupun bibik di Indonesia tetap rasa dia ada di rumah.


 
Tunggu dengan sabar kepulangan bibik tapi 3 bulan lepas ni laaaa hahaha.
 Cuti panjang ooo.
 
 
Untuk sebarang pembelian boleh terus whatsapp 012-2281492
 
 
 
 

Isnin, 13 April 2015

HILANGKAN " DAKI " BIBIR ANDA DENGAN SCRUB

Assalamualaikum,

Tahukah anda semua yang bibir kita pun kena scrub? Macam saya wajib scrub seminggu 2x sebab setiap keluar rumah saya akan mengenakan lipstick. Lipstik yang kita pakai tu akan meninggalkan daki-daki di bibir tambahan pulak malas nak minum air masak satu hal teruslah menjadi bibir kering dan mengelupas. Betul tak apa yang saya cakap kan ni?? sebab perkara macam ini pernah terjadi pada saya duluuuuuu !

So lepas ni rajin-rajin lah scrub bibir anda tu yer supaya bila pakai lipstick smooth aje dan dari jauh kelihatan licin aje, tiada lagi " daki-daki " yang tertinggal disitu ok.

Sekiranya berminat SCRUB BIBIR HOMEMADE boleh whatsapp saya 012-2281492

* cara pakai saya akan ajar selepas pembelian harap maklum.

 
 

 
 
 
 
Promosi Bulan April Sahaja !!!!
 
RM10.00
 
( tidak termasuk pos laju Rm6.00 )
 
 Berminat Whatsapp 012-2281492 
 
 
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy