Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Selasa, 4 Ogos 2015

JATUH HATI DENGAN THE DIOR TECHNOLOGIC SUNGLASSES

Assalamualaikum,

Aku dah mula jatuh hati dengan " The Dior Technologic Sunglasses "  adoiii yai.. Spek Gucci pun masih terletak dalam almari, time mood nak pakai baru lah tenggek atas hidung ni hah hehehe. Selalu capai yang ada dalam hanbag ajelah Rayban senang. ^_____^





Ada sesiapa nak join aku beli tak?? hehehe.. Ingat nak pakai masa holiday nanti gituuuu.. Over tau ko ni CNP !!!
 
Jangan lupa follow @malayabrand ok.


Isnin, 3 Ogos 2015

DIY UNTUK MINUM AIR BANYAK

Assalamualaikum,

Cerita raya dah habis !!!!!! kwang kwang kwang.. Oklah minggu lepas dengan minggu ni sebok nak pulun puasa. Biar habis dalam bulan Syawal ni senang kan.

Oklah minggu depan dah start berbento untuk En Fendi dan diri sendiri dan pergi gim semula. Korang boleh cuba minum air dalam 3 liter sehari dengan DIY macam gambar kat bawah ni. Bila kita minum air banyak bukan sahaja badan sihat tapi muka pun jadi moist aje tau.



 
Gambar petang raya.. malas dah nak makeup lepas solat asar. Just pakai pelembab ajelah.

 
Gambar saje-saje gatal ambik lepas raya. hehehe. Wajah pun tak pulih sepenuhnya lagi masih ada parut dan pori2 baru nak mengecut. Tunggulah beberapa bulan lagi kita pakai produk homemade orang tua-tua dulu baru leh buat review ok..

Selasa, 28 Julai 2015

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2015 ( II )

Assalamualaikum,

Raya ketiga dah ada di Keramat !!! Sepatutnya pagi raya ketiga baru turun Kl tapi adik-adik aku kerja so sekali jalanlah jawabnya hehehe..

Raya ketiga kita beraya sakan dirumah sanak saudara belah MIL aku. Best jugak beraya dengan saudara mara En Fendi sebab boleh dikatakan semua kaki selfie youuu ^________^

Korang layan gambar ajelah yer hehehe...







 




 
Ini gambar untuk Raya ke 4 hehehehe...


Tunggu bahagian ( III )

Isnin, 27 Julai 2015

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2015 ( I )

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin yer semua yang mengenali saya. Ampun maaf dipinta andai saya terkasar bahasa dan ada terbuat salah silap. Tahun ini turn beraya bersama family saya di Besut Terengganu. Happy kot jumpa geng kaki selfie hahaha.

Tahun ini kali pertama beraya tanpa color tema untuk satu family saya memandangkan kalau ikutkan raya pertama pagi baru bertolak ke kampung tapi last minit hari rabu malam bertolak balik. Kelam kabut cari baju raya untuk En Fendi almaklumlah mulanya ingat nak pakai jubah je pun hahaha. Buat pertama kali pagi raya pakai baju jahitan sendiri fuhhh tetiba rasa bangga sekejap ^___^

Rindu kat arwah atok, pertama raya tanpa aboh. kalau aboh ada masa kitaorang sampai tu dah sibuk suruh pasang pelita bagai hehe kenangan yang akan dikenang. Tahun ini papa dan ayahngah ambik alih pergi cari minya gas untuk pasang pelita kui..kui..kui.. Rindu semua ahli keluarga yang telah pergi Alfatihah.

Jemput layan gambar yer semua.... hehehe...





 
 Amani anak sepupu saya tapi amani ni dah anggap anak sendiri hehehe.

 
I, masturina, fathini dan Dr Anis.

 
 
 Bersama adik-adik saya.. Masa ni Dr Nadia otw balik kampung hehehe..

 
3 beradik.. Tema merah + hijau
 


My Papa !!!!! I love youuuu so much...


CNP with Dr Anis hehehe..
 

 
Tema ikut suka hati apa ada sarung aje !!! HAHHAHA


 Bersama satu-satunya nenek yang ada. Tetiba rindu mok..

 
Berjalan Raya dirumah sepupu sepapat




Ibu Amani, inilah sepupu/kawan suka duka gaduh baik


 Muka budak 29 tahun hehehehe.. Tahun depan insyaAllah masuk 30 tahun.





 
Happy bukan main Dr Nadia. Kalau ikutkan dia tak boleh cuti raya pertama, entah macam mana jam 10am raya pertama tu dia call papa cakap dapat cuti & nak balik kampong jugak hehehe.. so drivelah dia sorang-sorang balik Besut !!!
 
 
Jumpa di bahagian ( II ) yer hehehe..
 
#kosongkosong
 
 

Sabtu, 25 Julai 2015

HAPPY ANNIVERSARY KE 7 TAHUN

Assalamualaikum,

Mesti terkejut tetiba ada entry time cuti hujung minggu kan hehehe.. Aippp hal-hal special aje akan di upload walaupun hujung minggu hehehehe.


25 Julai 2008 - 25 Julai 2015 = 7 Tahun !!!
 
Pejam celik, Alhamdulillah hubungan halal dah masuk 7 tahun ! Tq En Fendi sebab jaga saya sebaik ini dan selalu turutkan permintaan saya walaupun pada mulanya jawapan NO ^____^
 
Adakalanya waktu pillow talk, saya selalu merungut kenapa kita tak ada cahaya mata lagi tapi ayat positif En Fendi buatkan saya terima Qada dan Qadar Allah ini.
 
" Allah tak bagi kita rezeki lagi sebab kalau dia bagi sekarang mungkin kita tak dapat didik dia dengan sempurna sebab sama-sama busy, tak pun Allah nak kita kerja kuat + kuat beribadat + ada ilmu baru dia kurniakan baby, semua perancangan Allah sangat indah dari perancangan kita "
 
Lepas dengar ayat En Fendi ni terus saya tak fikir apa-apa dah... Berusaha sudah cuma Tawakal sahajalah dengan rezeki Allah.
 
Terima kasih dengan doa dan pelbagai hadiah dari mekah untuk usaha mendapat zuriat. Terharu bila ada pembaca blog ini poskan padahal kenal melalui alam maya sahaja.
 

Memandangkan anniversarykan so kena cari hadiah sama. En Fendi belikan kasut Timberland macam dia pakai. Katanya setiap kali holiday trip boleh pakai sama-sama hahahaha... waduhhh romantisss gitu..

 
dannnnnnnnnn
 
Honeymoon Trip !!!!
 

 
Terima kasih atas budi baik En Fendi, semoga Allah dapat membalasnya..
 
(^_____^)
 
 
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy