Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Selasa, 28 April 2015

TUTORIAL SOROK KENING

Assalamualaikum,

Siapa yang minta tutorial sorok kening sebelum ini ?? Cepat angkat tangan !!! Hehehehe , Oklah diatas permintaan ramai so CNP sediakan untuk anda semua. Siapa yang nak beli pun CNP sediakan PAKEJ UNTUK TUTORIAL INI.

Set Pakej Sorok Kening
 
RM35.00


 
 
Untuk Order boleh Whatsapps
 
012-2281492
 
 
 

Rabu, 15 April 2015

BIBIK NAIK PUTRA

Assalamualaikum,

Hujung bulan Mac saje je bawa bibik aku jalan-jalan ke Sogo dan Klcc. Bibik teringin nak naik train Putra so aku layan kan aje. Seronok tengok dia happy tapi dia pening sikit katanya naik train hahahaha.

Hampir 10 tahun dia tinggal dengan kami. Memang terbaiklah bibik aku ni sebab satu kepala dengan kitaorang adik beradik. Sebelum dia nak balik Indonesia hari tu, kitaorang adik-beradik pulun ajar whatsapp group hahaha. Now walaupun bibik di Indonesia tetap rasa dia ada di rumah.


 
Tunggu dengan sabar kepulangan bibik tapi 3 bulan lepas ni laaaa hahaha.
 Cuti panjang ooo.
 
 
Untuk sebarang pembelian boleh terus whatsapp 012-2281492
 
 
 
 

Isnin, 13 April 2015

HILANGKAN " DAKI " BIBIR ANDA DENGAN SCRUB

Assalamualaikum,

Tahukah anda semua yang bibir kita pun kena scrub? Macam saya wajib scrub seminggu 2x sebab setiap keluar rumah saya akan mengenakan lipstick. Lipstik yang kita pakai tu akan meninggalkan daki-daki di bibir tambahan pulak malas nak minum air masak satu hal teruslah menjadi bibir kering dan mengelupas. Betul tak apa yang saya cakap kan ni?? sebab perkara macam ini pernah terjadi pada saya duluuuuuu !

So lepas ni rajin-rajin lah scrub bibir anda tu yer supaya bila pakai lipstick smooth aje dan dari jauh kelihatan licin aje, tiada lagi " daki-daki " yang tertinggal disitu ok.

Sekiranya berminat SCRUB BIBIR HOMEMADE boleh whatsapp saya 012-2281492

* cara pakai saya akan ajar selepas pembelian harap maklum.

 
 

 
 
 
 
Promosi Bulan April Sahaja !!!!
 
RM10.00
 
( tidak termasuk pos laju Rm6.00 )
 
 Berminat Whatsapp 012-2281492 
 
 

Selasa, 31 Mac 2015

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Assalamualaikum,

Tahun ni dah 29 tahun saya menumpang di bumi Allah. Alhamdulillah bersyukur atas setiap rezeki yang Dia berikan pada saya selama ini. Tahun depan dah masuk kawasan " 30 " adushhh cepatnya masa berlalu hahaha tapi macam biasa I masih rasa macam remaja belia aje KAHKAHKAH..

 
InsyaAllah lepas ni sedikit demi sedikit saya akan buat perubahan yang terbaik. Blog pun akan di tutup sementara kot untuk proses pembuangan benda-benda yang kurang bagus untuk di tengok hehehe.
 
Sempat juga siapkan tudung untuk keluar dating dengan En suami belah petang tu.

 
Italiannies memang pilihan tekak aku untuk makan pizza.


Puding Roti Free dari Italiannies untuk birthday girl hehehe



 Esoknya adik ipar I pulak belanja makan dekat Ben's Klcc. Menyesal pulak ambik makanan paling murah dah orang nak belanja bedal ajelah kannn hahahaha. Keluar aje dari restoran ni terus adik ipar aku gelak kan hampehhhhhh.


Terima kasih pada semua yang sudi wish birthday kat I dalam facebook, whatsapp, instagram dan lain-lain muaaahhhh.


Isnin, 30 Mac 2015

BRAND NAKED MASUK KEDAI

Assalamualaikum,

Alhamdulillah baru ada kesempatan upload stok baru masuk... Yang berminat boleh whatsapp 012-2281492 yer. 



Atas permintaan ramai, saya cuba buat pakej lengkap set makeup + Makeup Box. Berminat boleh whatsapp saya yer.

 
Naked Lipstik pallete Basic
 Rm25.00


Loose Powder Naked 
RM20.00



Mascara Naked
RM15.00

Liquid Foundation Naked Skin
RM20.00


Untuk Order boleh Whatsapp 012-2281492


 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy