Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,



Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.

Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.

Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Sabtu, 26 April 2014

KIT PERMULAAN MAKEUP

Assalamualaikum,

Alhamdulillah ada kesempatan update blog. Oleh kerana ramai yang email bertanyakan pasal tutorial makeup simple so dengan ini cnp telah berjaya mencari kit makeup yang sesuai untuk permulaan belajar makeup. InsyaAllah, cnp akan buatkan 1 tutorial khas kepada pelanggan cnp yang membeli produk ini.

Sebelum ini, barang Benefit semuanya loose item dan bersize besar. Bagi cnp untuk permulaan belajar makeup rasanya agak tak rasional kalau nak beli size besar terus kan so cnp cuba mencari set yang size kecil tapi lengkap. Inilah jawapannya
 
SET BENEFIT SEXY LITLE STOWAWAYS !!!



Didatangkan dalam kotak khas yang comel seperti diatas...


Sesuai dijadikan hadiah ( pihak cnp ada juga buat pengeposan hadiah yer )


1set lengkap ada 10 item iaitu :-

  • it’s potent! brightening eye cream to fade dark circles, 3.0g Net wt. 0.1 oz

  • the POREfessional PRO balm to minimize the appearance of pores, 7.5 mL, 0.25 US fl oz.
  • hoola bronzing powder, 3.0g Net wt. 0.1 oz.
  • BADgal lash mascara, 4.0g Net wt. 0.14 oz.
  • stay don’t stray stay-put primer for concealers & eyeshadows, 2.5 mL, 0.08 US fl oz.
  • ooh la lift instant under-eye brightening boost, 2.5 mL, 0.08 US fl oz.
  • chachatint mango-tinted lip & cheek stain, 2.5 mL, 0.08 US fl oz.
  • sun beam golden bronze complexion highlighter 2.5 mL, 0.08 US fl oz.
  • bella bamba a 3D brightening pink face powder, 3.0g Net wt. 0.1 oz.
  • “that gal” brightening face primer, 7.5 mL, 0.25 US fl oz.



  • Pre-Order dibuka pada
    21 April hingga 25 April 2014
     
    Harga Promosi Pre-Order Sahaja :
    RM50.00
     
    Pembelian Borong minima 6 pcs
     
    Untuk order ada 2 cara iaitu :
     
    1. Whatsapp Only 012-2281492
    2. Isi Order Form di atas blog ini
     
    Tutorial akan diberikan selepas order ditutup


    Khamis, 17 April 2014

    SETIAP MINGGU = 1 TUTORIAL

    Assalamualaikum,


     
     
    Sorry balik dari Kursus demam lak pulak, so blog tak dapat diupdate. sorry ye. Ok tahu hutang entry Bali belum terlaksana kannn. InsyaAllah minggu depan. Entry preview pun hold habislahhhh huhu.. Oklah start minggu depan insyaAllah akan ada 1 tutorial setiap minggu untuk anda semua. Harap keadaan CNP sihatlah yer..
     
    Tq pada yang doakan saya cepat sembuh byeee..

    Isnin, 14 April 2014

    KISAH BULAN JANUARI

    Assalamualaikum,

    Tak tahu nak update apa minggu ini. Sorry entry Bali esok publish.. Sebenarnya minggu lepas semua entry autopublish sebab kita kena pergi Kursus Biro Tatanegara hahahaha.

    Tetiba Nampak gambar ni dalam folder, so upload ajelah dari blog terbiar kosong kan ^___^

     
    Menyesal tak pergi rumah Cik Adeng kalau tak mesti dapat makan Soto. Hahaha.. Ini gambar sebelum sepupu En Fendi, Adam balik semula ke UK. Datang Malaysia sebab nak lari dari Winter, ada hal kerja di sini dan melawat nenek di Selayang.
     
    Bye..... ZZZzzzzzZZZZzzZzZZZzz
     
     
     

    Jumaat, 11 April 2014

    BERANGAN AJE

    Assalamualaikum,

    Dapat gambar ni di Instagram ada orang tag tak silap.. Pinkkkkkk ok !!! tapi dekat sini mana ak cari katil color macam ni hah??? Sweet giler kan..

    Mampu berangan ajelah hahahaha...


     
    Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy