Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,



Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.

Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.

Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Rabu, 27 Ogos 2014

PERHATIAN

Assalamualaikum,




Selasa, 12 Ogos 2014

TIMES SQUARE SELEPAS 7 TAHUN

Assalamualaikum,
 
Cerita Raya rasanya belum habiss tapi gatal nak up entry ini. Hal minggu lepas punya sempat singgah Timesquare masa balik dari open house rumah mak ngah en suami. Rasa ada 7 tahun tak jejak sana kot entah tetiba en suami ajak pergi sana so layankan ajelah hahaha..

Best TS sekarang ni macam-macam ada sempatlah pow 2 helai baju untuk fashion airport kata kooo hahahaha..



Berjubah dress ke Timesquare aku ok je janji pakai baju. Idoklah nak bertukar bagai dulu bajunya kononnya no taste.. lain orang lain ragamnya iye dok hahaha..

Ok byee...

Siapa nak order makeup whatsapp kita ye 0122281492



Jumaat, 8 Ogos 2014

PULANG BERAYA DI KAMPUNG

Assalamualaikum,

Jam 3 pagi kami selamat sampai Besut Terengganu.. ada jugaklah aku kena drive  kes En suami mengantuk yang amat haha nasib aku dah puas tidur. Kali ni balik dengan 2 orang adik aku je. Meriah sikit ada 2 orang sebab jadi peneman kat en suami. Aku?? dapat aircond apa lagi ZzzzzZZzzzz hehehe.


Pagi raya ke 3 , kitaorang ke kebun dulu cari buah durian dan rambutannnnn... Raya ke 4 pagi pun kitaorang cari lagi sebab malam tu dah nak balik Kl. 


Tahun ni kat kampung tak banyak gambar sebab dah raya ke 3 kan so banyak gambar aku jelah hahaha.. sepupu sekepala plak belum sampai-sampai lagi dari sabak bernam. Kitaorang memang deal turn raya biar sama sebab nak jumpa time raya hehehe.









 
Raya ke 3 tengahari baru gerak ke Kota Bharu hehehe.. hari ni aje sampai jam 12 malam baru muncul balik dekat rumah atok nenek haha senang langsung raya kat semua rumah. Esok 1 hari lepak dengan atuk nenek. cantik tak kucing tu?? jumpa kat rumah nenek ingatkan anak arnab rupanya anak kucing. Bulu dia soooo cantik hehe.. 

Dalam jam 10 malam raya ke 4 bertolak balik ke Kl semula..



Khamis, 7 Ogos 2014

RAHSIA KAWAN SAYA CANTIK & MULUS - VITAMIN DIAN & FLORA MASK

UPDATE 7/8/2014

Order untuk Vitamin Dian & Floral Mask telah dibuka kembali atas permintaan ramai.
Berminat boleh terus
whatsapp Cnp ok 012-2281492
 
Alhamdulillah setelah makan Vitamin Dian selama sebulan dah Nampak perubahan wajah Cnp walaupun tak sepenuhnya tapi perubahan tu ada.
 

Assalamualaikum,

Aku nak perkenalkan kawan aku kepada korang semua. Dulu lain sekarang lain tau dan makin cantikkkkkk !!! Aku ngorat-ngoratlah sikit apa dia pakai sampai jadi cantik dri atas sampai bawah dan akhirnya aku dah dapat rahsia dia hehehe. Korang nak tahu sekali ke apa rahsia dia??

Aku pun lepas tahu tu terus lah berdesuppppp ikut jejak langkah dia hahaha. Aku pun nak cantik ok. Aku bukan promote sebab nak jual tapi aku giler-giler teruja bila perubahan dekat dia. So aku kongsikan pada korang semua.


 
Cantik tak kawan aku ni? Farah nama dia hehehehe. Kang ada mulut cakap guna kamera 360 lah tu !

Siapa yang perlu makan Vitamin Dian ini :






 

Testimonial :


 
 2 Gambar yang membezakan dulu dan sekarang ok !! Bukan cantik di muka aje tapi seluruh badan merangkumi tau.

 
Ok kepada yang akan cakap mesti guna camera 360, so ini aku bagi terus jawapannya. Harap berpuas hatilah yer.
 
 
Testimonial dari pelanggan Dian Vitamin C & E
 

Alhamdulillah stok baru sampai. Yang ini aje offline order ok..

 
Kalau korang nak cantik macam Farah kawan aku tu cubalah amalkan Vitamin Dian ini malahan korang jimat sebab Vitamin C & E set kolegen merangkumi sekali dalam 1 botol. InsyaAllah korang akan puas hati hehehe. Aku ?? tengah mencubalah ni nanti aku pose gambar aku terbaru ye hahaha.
 

Lagi satu Farah amalkan Floral Mask ini. Patutlah mulus kooo. Jeles pulak aku nengoknya sampai nak nangis tau tak. Pegang pipi dia alahai lembutnya ko dik.


Testimonial pelanggan Flora Mask. Dia ni muka memang dah mulus tau tapi jangan sangka muka mulus tiada white atau black heads ye adik kakak sekalian.


 
Ramai jugak yer artis-artis kita amalkan Flora Mask ini. Yang penting produk muslim dan halal serta telah mendapat kelulusan Kkm tau.




 
Dah masuk surat khabar pun..

 
Banyak kebaikan dari Flora Mask ni rupanya. Memang patut cuba !!!
 

Now dalam proses packing order customer. Siapa yang nak order boleh whatsapp atau email aje ok. Siapa nak COD pun boleh dibutik The Starnd Kota Damansara 24 Mei ini.

 
Pengeposan setiap hari iaitu PAYMENT SEBELUM JAM 6 PETANG OK !!!

 
 
KEPADA YANG BERMINAT ORDER BOLEH
 
WHATSAPP : 012-2281492
 
 
FLORAL MASK : RM40.00
VITAMIN DIAN : RM80.00
 
SET COMBO ( MASK + VITAMIN DIAN ) = RM ??????
 
Yang pasti berbaloi-baloi !! Cepat whatsapp or email kita ok.
 
 
 
 
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy