Khamis, 1 Disember 2016

JAM TANGAN SWAROVSKI WARDA RM70.00 SAHAJA

Assalamualaikum,

Salam Khamis.. Dah 2 hari mc sebab demam. Musim demam sekarang ni kan, so banyak waktu aku habiskan berkurung dalam bilik aje sebab risau berjangkit pulak virus aku ni dengan family.

Ok jangan melalut dah hehehe..

Siapa layan drama #surihatimrpilot??? mesti korang tahu pasal akssessori yang Naelofa pakai selama shooting drama tersebut kan. Salah satu ialah #jamtanganwarda #jamtanganswarovskiwarda betul tak?? 

Oklah ni nak bagitahu siap-siap siapa nak order terus WHATSAPP CNP segera ye jangan drop komen bawah entry ini pulak kang tahun depan baru den bacanya hehehe tidaklah tapi nak cepat just whatsapp je lah yer..



HARGA PROMOSI :
RM70.00 SAHAJA

Berminat WHATSAPP :
012-2281492



Selasa, 25 Oktober 2016

KYLIE EYESHADOW BUATKAN MATA ANDA CANTIK GILOSSSS

Assalamualaikum,

Baru perasan rupanya banyak komen yang belum i approvekan. so semalam gigih i baca dan approvekan but i belum jawab lagi segala persoalan yang korang tanya tu.. hurmmmmm kalau hal yang penting terus email or whatsapp i je, kan senang and dan-dan tu jugak you all dapat jawapan hahahahaha.. 

InsyaAllah malam ni i cuba jawab segala pertanyaan you all ok.. stay tune !!! 

Ada sesiapa nak order Kylie Eyeshadow cepat-cepat whatsapp CNP ok coz stok tak banyak tapi permintaan melampau hehehehe...



Now mood makeup dah datang balik yeayyyyyy.. Happy ok kalau tidak hurmmmmm ke laut. Maybe sebab #wanda #surihatimrpilot cantik kot hahahahaha..

Tak salah cantik kan janji jangan melampau kuikuikui... 



LOVE VIVY CIKNURULPINKY

Isnin, 24 Oktober 2016

SERUM OHH SERUM

Assalamualaikum,

Fuhhh penat gilosss, i baru balik dari family day office semalam di GAMBANG WATERPARK !!! 

Alhamdulillah wajah tak burn sangat seperti pergi Phuket bulan Mei baru ni sebab apa ????? sebab i sentiasa pakai SERUM #MALAYASTATION !!!

Korang patut cuba ok... Apa yang CNP jual, semuanya CNP cuba dulu so insyaAllah bagus jugak untuk korang..





Gambar pagi Khamis, dalam perjalanan nak ke office.. sekarang kan demam #surimrpilot so i pun terikut nak pakai tudung ala-ala WANDA ok heehehehe. tengah mencari masa untuk ke butik Naelofa almaklumlah i pun nak nampak macam WANDA hehehehe.


Rutin harian setiap hari CNP hehehehe... nanti i buat tutorial video pulak yer hehehe... Siapa nak cuba boleh terus whatsapp CNP tau. 012-2281492



LOVE VIVY CIKNURULPINKY


Rabu, 5 Oktober 2016

RINDU SAMA KAMUUUUUUU KOREAAAA....

Assalamualaikum,

Rindu Korea secara tetiba hehehe... Bukan rindu sikit tapi rindu banyak. Sekali jejak kaki kat Korea mesti rasa nak pergi lagi hehehe... Huwawwww nak g Korea lagi !!!!

Esok aku akan jawab pertanyaan korang selama ini yang duk email,whatsapp, twitter dan instagram kat aku.. Korang nak tahu soalan apa hehehe jangan lupa tunggu update esok ok...

Baju aku pakai masa kat nami island ni harganya rm120.00 beli dekat Namdaemun Market. Kebetulan ada color pink dan ramai pulak artis korea pakaikan itu yang beli hahahahaha.



Byeee...


Rabu, 21 September 2016

KURANG AJAR BLOGSHOP NI JUAL BARANG MAKEUP MURAH SANGAT

Assalamualaikum,

Memandangkan ramai whatsapp i tanya tak jual barang makeup dah ke so hari ni kita up produk-produk baru masuk hehehe. Siapa yang serius nak order boleh terus whatsapp kita yer. Harga yang di pamerkan adalah pembelian secara runcit. Untuk harga borong whatsapp CNP tau..



Dekat luar ada je orang lain jual makeup tray ni dengan harga RM50.00 tapi itu material jenis kotak, yang CNP jual ni material jenis plastik keras. Hanya RM90.00 SAHAJA..


Banyak barang makeup korang boleh letak termasuk botok yang gedabak punya besar hehehe.




Lipstik jenis MATTE NYX RM15.00 untuk pembelian BORONG whatsapp CNP ok..
Set Kening TANPA CUKUR Rm40.00 sahaja..


Lipstik MATTE ANASTASIA RM12.00 sahaja..


NYX Shadding Stick Rm20.00 sahaja..

 Instant Shape Rm25.00 sahaja..


 Untuk order boleh whatsapp CNP terus yer.. 012-2281492




 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy