Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,



Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.

Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.

Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Khamis, 17 Julai 2014

AKTIVITI MINGGU LEPAS

Assalamualaikum,

Maaf lama dah tak update.. Bulan puasa yang super busy.. Oh nak bagitahu last pos barang adalah minngu ini ye 21 Julai 2014 sebab lepas tu pihak kami tak terima sebarang order untuk pengeposan sebelum raya ye harap maklum.

Minggu lepas barulah mood raya muncul itupun setelah dengar lagu raya berkumandang. I kan deman teruk so untuk hilangkan demam ajak en suami bawa pergi shopping terapi kataku hahaha. Iye en suami turutkan dan bawa saya ke Klcc tempat yang betul-betul hampir dengan rumah.

Sebab tahun ni tema biruuuuu, so semua benda aku nak cari biruuuu. Puas aku usha sana sini kasut dan handbag biru tapiiiii nan ado yang memikat selera demamku. Nasib tak grab handbag ini sebab en suami cakap kalau tak jumpa yang berkenan dihati baru leh grab beg ni so aku redha dalam pasraghhhhhh.

Untuk mama dan mama mertua aku dah setle awal-awal lagi shopping untuk diaorang sebelum raya lagi. Tahun ini tiada handbag baru untuk mereka berdua hahaha. Untuk papa insyaAllah minggu ni baru misi pencarian berlangsung. Untuk Afifa dan nadia aku bagi duit aje suruh mereka berdua pergi beli sendiri cumaaaa si bongsu tu aje aku bawa dia pergi Miss Lilyshop di wangsa Melawati dan Jaya Jusco suruh dia pilih apa dia nak pakai. Ambik ko sedozen dia dah siap cuba terus letak atas kaunter sambil tunjuk " kakak saya bayar " amboii ko dik. Tak apalah adik bongsu katanyaaa. Tidak lupa juga untuk bibik kesayangan kami adik-beradik tetap aku bawa juga untuk dia pilih baju yang berkenan. Bibik aku ni dah ibarat ibu ke 2 kami dah.



Itulah rutin setiap kali raya bagi seorang kakak. Untuk aku dan suami ??? En suami macam biasa sempoi aje tapi sekali shopping ambik kooooooo 7 helai tshirt dia sapu tahun lepas. Tahun ni harap dia insaf hahahaha.

Aku ?? Insaffff bila masuk Coach hilang insaf tuuu hahaha. Tapi tak beli kat sini pun just order dengan member nun di New York. hahahaha. Nasib tak shopping handbag kat Klcc en suami cakap. Alahai Ulangtahun perkahwinan dengan birthday en suami selang beberapa hari je dalam bulan 7 ni tapiiiiii hadiah langsung aku tak beli lagi hahaha. En suami aje yang dah beli untuk isteri dia ni hahaha. bertabahlah wahai hati en suami.

Yahooooo cincin tunang yang selama 5 tahun duk peram dalam almari dah boleh pakai balik Alhamdulillah. Kurus ke?? bluwerkkkk.

 


 
 Ini cerita ahad lepas, tunaikan permintaan adik bongsu yang selama ini nak sangat jumpa dengan emma maembong. Reward sebab rajin pergi tuisyen so aku berpakat dengan 2 orang adik iparku merangkap admin emma maembong jugaklah. Terkejut giler adik aku ni bila emma maembong depan mata dia. siap peluk kaw-kaw lagi dengan emma. Nak tengok ucapan khas emma untuk dia?? followlah instagram budak kecik ni ye.

Ini ajelah karangan untuk minggu ni. saya penat yang amat minggu ini sampai rasa lepas sahur nak tindur sampaiiiiiiiiiii tengahari hahaha.


Oklah byeeee.



Khamis, 10 Julai 2014

BERBUKA PUASA

Assalamualaikum,

Berbuka puasa di Hilton kali ni tapi bolehlah lauk pauknya dari tak ada hehehe.. Ohh dynasty oh Grand Millinium rindu buffet Ramadhan diaorang yang meletup-letup tuuuuu.. hahahaha

Aku datang pun atas jemputan Jabatan Perdana Menteri, so kemarilah kita ke Hilton hotel yer..



Aku demam sebenarnya waktu ini tapi gagah jugak hadir sebab kad jemputan semua ditangan aku. Hari ini suara macam Ella kesnya teguk air batu semalam hahahaha.. Sahur tadi adik aku si Nadia dah bising-bising suruh makan ubat so telan jugaklah ubat demam, selsema, antibiotik dan last sekali makan air krim vanila untuk sejukkan tonsil tekak.. dannnn lepas tu terus booommm tidur balik hahahaha... En suami dari malam sampai ke pagi tak tidur demi bola. Nasib aku bukan kaki bola oooo.

Ok byeeee ...



Rabu, 9 Julai 2014

ADIK PUNYA KERJA

Assalamualaikum,

Hari ni tekak dah mula sakit, badan pun dah start panas oooo Ya Allah janganlah bagi aku demam huhu...

Hari ni berbuka puasa di luar sebab ada event dengan Jabatan Perdana Menteri so gagahkan jugaklah diri ni nak pergi sebab semua kad jemputan kat tangan aku.

Oklah ni nak tunjuk kreatif adik bongsuku bila dapat iphone aku habis dia selongkar sampai siap boleh letak gambar muka aku dekat no password hp.. hahaha.


Byeee Selamat Berpuasa yer...


Isnin, 7 Julai 2014

HAPPY BIRTHDAY MY HERO !!

Assalamualaikum,

Sabtu baru ni birthday hero saya iaitu My papa ! kitaorang adik beradik buat kejutan dengan bawa semua keluarga aku dan mertua berbuka puasa kat luar.. Aku puas dapat berbakti kat keluarga aku mahupun dekat mertua. Inilah waktu aku nak jaga mereka pula. dah penat diaorang jaga dan habiskan wang ringgit kat aku so sekarang kita belai mereka pulak.


 
 

 

 

Gembira dapat berkumpul ramai-ramai macam ni... macam-macam cerita keluar hahahaha. Puas hati tengok semua makan dengan gembiranya..

Alhamdulillah rezeki Allah bagi tahun ni dan aku kongsikan dengan family pulak..

Happy birthdy Pa semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berjaya didunia dan akhirat.. Kitaorang semua saya pa. !!!

Love youuu



 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy