Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,


* Setiap barang yang telah dibeli tidak boleh ditukar dengan barang lain atau sebaliknya. Harap Maklum
 
Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.
 
Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.
 
Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Rabu, 10 Disember 2014

RINDU BLOG

Assalamualaikum,

Lamaaaaaaaaaaaaaa sangat tak berblogging... tapi bisnes online berjalan seperti biasa yer.. Banyak perkara yang berlaku sepanjang bulan Okt hinggalah Dis 2014 jadi asyik tunda aje nak update blog.

Harap-harap 2015 memberi sinar untuk blog hahahaha...

Oklah nak buat check list untuk Tahun 2015. Moga ada rezeki CNP aaminnn.

Nantikan 1 Januari 2015 yer ada baby baru nak muncul jeng...jeng...jeng...

Byeeee

Sabtu, 15 November 2014

SET LUKIS DAN SOROK KENING TANPA CUKUR

Assalamualaikum,

Agak lama menyepi, bukan tak ada benda nak ceritakan tapi kekangan masa. InsyaAllah lepas ni dah boleh tarik nafas lega skit kot. fuhhhh.

Oklah memandangkan ramai yang tanya bila nak up tutorial sorok dan lukis kening, so hari ini CNP tunaikan permintaan anda tu. Inilah cara dan barang yang CNP guna setiap kali melangkah keluar dari rumah untuk lukis dan sorok kening. Harap korang cuba dan tag pada CNP yer. Follow @inidiarinurul dekat Instagram.




Minggu lepas punya gambar.. just pakai pelembab dan toner aje so muka nampak agak kusam sikit hehehehe.


Inilah cara CNP lakukan setiap kali lukis dan sorok kening. Cuba, cuba dan terus mencuba ok kalau tak jadi jugak harap jangan putus asa ok. mesti ada try and error






Promosi untuk minggu ini sahaja ialah :

Set Lukis dan Sorok Kening :

1. Concealer Stick Kiss Beauty
2. Celak + Brush Odbo
3. Eyebrow Style Kit ( ada 4 design kening )
4. Compact powder + Loose Powder



Normal - RM68.00

Promosi - RM35.00

Berminat whatsapp untuk order :
012-2281492


Berbaloi-baloi youuuuuu... Harga Promosi untuk minggu ini sahaja iaitu sehingga 14/11/2014


Sabtu, 1 November 2014

DETOX BOTTLE CITRUS ZINGER

Assalamualaikum,

Siapa yang dekat sini selalu diet, bersenam dan sentiasa amalkan detox ??? Hah ada perkhabaran baik untuk korang semua. ^________ ^

Alhamdulillah akhirnya stok detox bottle telah sampai berdozen-dozen ditangan kami. Macam aku dah awal-awal lagi ambik color PINK ! hahaha.

Bottle ini didatangkan dengan 3 warna yang cantik gojes iaitu Hijau, Oren dan Pink. Sesuai untuk kegunaan harian untuk detox atau santai. Yang bestnya boleh tukar-tukar perisa air dengan dengan buahan semula jadi.

Semalam update di Instagram @Inidiarinurul dengan Harga Promosi RM40.00 (tidak termasuk pos laju ) . Minggu ini sahaja kami bagi lagi harga Promosi yang terbaru iaitu


RM35.00
( Kos pos laju tidak termasuk )
 
 
Harga Normal
RM60.00
( tidak termasuk pos laju )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berminat boleh Whatsapp

012-2281492

 
Gambar dari Pak Google
 
 
 

Jumaat, 31 Oktober 2014

TAHNIAH AFIFA

Assalamualaikum,

Agak lewat untuk ucapkan Tahniah adikku Nurafifa tapi nak wish dan upload jugak hehehe...

Alhamdulillah dapat jugak Diplomanya walaupun masa kecik seorang yang malas yang amat pegang buku tapiiii result dia tak teruk.. rupanya dia sangat fokus dalam kelas..


Tahniah Ifa jadi anak yang dapat membanggakan Pa dan Ma !!!!

Love youuuu...



 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy